|| 13.585 memoborden met 47.516 berichten! || Bekijk ze allemaal! ||
 
Zet een super orgineel gastenboek op je site!

Met memobord.com kun je een gratis en super orgineel gastenboek op je eigen website zetten! Zonder reclame! Het ziet er uit als een memobord en je bezoekers kunnen er gele memo's met tekst op plakken. De briefjes kunnen door iedereen worden opgehangen en verschoven, maar alleen de eigenaar kan ze verwijderen.

Voorbeeld van een memobord. KLIK HIER   Bij memobord.com krijg je je eigen memobord. Gratis en zonder reclame! Die is dus leeg als je hem aanmaakt en alleen de berichten voor jouw memobord komen er op. Hoe jouw memobord er uit kan zien zie je hier.

Heb je een eigen website? Op deze pagina leggen we precies uit hoe je je memobord in jouw site inbouwt.

Heb je geen eigen site? Dan kun je natuurlijk ook je memobord als site gebruiken, want het heeft als naam jouwnaam.memobord.com, dus dat is heel makkelijk te onthouden!

Is jouw memobord nog vrij?

(Tekens die niet kunnen worden gebruikt worden vanzelf omgezet of verwijderd.)

En er is meer!

Andere mogelijkheden zijn: Mensen die een bericht posten kunnen aangeven hoe lang het briefje op je bord moet blijven plakken, van één minuut tot zo lang mogelijk. De eigenaar van het memobord krijgt automatisch een e-mailtje als iemand een bericht opplakt (als hij of zij dat wil natuurlijk). Zo mis je dus geen enkel bericht! Als mensen op je memobord kijken, en ze schuiven met de berichtjes, dan zie jij en alle anderen ze ook verschuiven! Hoe langer een memo hangt, hoe vergeelder het er uit zal zien. Zo zie je meteen welke berichtjes nieuw zijn, en welke niet. Mensen kunnen een e-mailadres opgeven als ze een memo plakken. Het memobord stuurt dan een e-mail met een link waarmee die memo altijd bovenop ligt, ook als deze voor alle andere bezoekers al is verdwenen!

Hoe registreer je een memobord?

Een memobord registreren is heel simpel. Typ de naam in van het memobord dat je wilt hebben bij "Is jouw memobord nog vrij" op deze pagina. Als naam neem je bijvoorbeeld je eigen naam of de naam van jouw website. Je ziet dan meteen of dat memobord nog vrij is. Als het vrij is kun je het direct registreren. Het kost niks, alleen een minuutje van je tijd. Je moet ondermeer een geldig e-mailadres opgeven.
 
Wat doen we met jouw gegevens?

Het e-mailadres dat je opgeeft wordt gebruikt om jouw aanmelding te bevestigen. Daarna wordt het gebruikt om je op de hoogte te stellen van nieuwe memo op je bord. Ook krijg je berichtjes doorgestuurd die mensen aan jou persoonlijk sturen. Al deze mailtjes krijg je natuurlijk pas als jij dat nadrukkelijk aangeeft. Memobord.com heeft net als jij een hekel aan e-mail misbruik. Je e-mailadres wordt dan ook nooit aan derden gegeven en zal ook nooit worden gebruikt voor reclamedoeleinden..
 
Gratis! Hoe kan dat?

Memobord.com is helemaal gratis! En dat zelfs zonder reclame op je memobord. Dat kan omdat we een beetje reclame zetten op de overzichts-pagina. Dat is de pagina waarop je alle memoborden kunt checken en lezen.